Cursus Amerikaanse literatuur/ Engelse spreekvaardigheid

In deze cursus wordt een aantal schrijvers bestudeerd en besproken die na de WO 2 zijn gaan schrijven en hun sporen hebben verdiend binnen de Amerikaanse literaire wereld.We beginnen met Norman Mailer’s The Naked and the Dead.

Verder komen schrijvers als Salinger, Kozinksky, Dorothy Parker en Alan Ginsberg aan bod.

De voertaal is Engels. De cursus wordt ‘s ochtends gegeven.
Minimum vereist niveau: Havo/VWO
Aanvang van de cursus: —-

Kosten: Euro 200,- ex. BTW voor 10 lessen van 90 minuten.Voor inlichtingen over de cursussen en de boekenlijst kunt u bellen met drs. H. Lamé, 078-6167772.


Prive les Engels voor leidinggevenden

Omdat ongeveer 10% van de Nederlandse bevolking last heeft van dyslexie en aanverwante problemen zijn er veel mensen die op school slecht hun talen hebben geleerd. Ze hebben wel het begeerde diploma gehaald, maar komen toch spreekvaardigheid en leesvaardigheid te kort om in hun functie goed te kunnen functioneren.Er zijn ook leidinggevenden die door hun dyslectische handicap de school niet afgemaakt hebben, maar toch doorgegroeid zijn in een goede, leidinggevende functie.
Het kan zijn dat zo’n baan toch vaardigheden vraagt op het gebied van Engels of een andere vreemde taal, waardoor het gemis steeds groter wordt.

Ook door de globalisering waarmee veel bedrijven te maken hebben of krijgen worden de eisen aan managers en leidinggevenden steeds groter om zich adequaat in het Engels uit te drukken en ‘ermee uit de voeten te kunnen’.
Het Onderwijs Centrum is gespecialiseerd in de begeleiding van taalverwerving bij mensen die gehinderd worden door een probleem van dyslectische aard of taalzwakte in het algemeen

Kennis op peil brengen en houden.

Daarnaast kan het zinvol zijn uw Engels een onderhoudsbeurt te geven. Uitspraakverbetering en verbetering van de grammatika kan u een veel beter gevoel geven bij het voeren van uw zakengesprekken. Zelfvertrouwen in uw eigen spreekvaardigheid Engels kan uw zaken ten goede komen. Het is een investering in uw zakelijke rendement! Het is mogelijk de lessen in uw bedrijf te verzorgen, zodat u dat zo min mogelijk tijd kost.Kosten: Op aanvraag.

Kosten:

Op aanvraag.