Le Casson Panoramique.

De loft voor maximaal 4 personen.

Dit gedeelte van het huis is een verbouwde schuur. We hebben er een loftachtige ruimte van gemaakt: de hoogte en ruimtelijkheid zijn prachtig en doen aangenaam aan. Er is een open ruimte gecreëerd met een zithoek met houtkachel, een grote eethoek en een ruime goed geoutilleerde keuken. Achter een afscheiding waar o.a. de vaatwasser in verwerkt is, is de slaapgelegenheid, die dus niet te zien is vanuit het woongedeelte. Er staat een 2 persoons bed met 2 afzonderlijke matrassen van 80×200 cm. Direct grenzend aan de slaapruimte is de afgesloten badkamer met toilet, douche en ligbad. De uitvoering is modern en strak en recent aangelegd.

Beneden is er nog een slaapkamer met 2 eenpersoons bedden van 90 x 200 cm. De slaapkamer is voorzien van een kleine wastafel.

Het woonoppervlak is alles bij elkaar ongeveer 100 m2.


Het woongedeelte

Alle comfort

De keuken bevat een 4 pits gastoestel, 2 koelkasten, een electrische hetelucht oven en een magnetron. Verder is er een keukenmachine aanwezig en een keur aan serviesgoed en pannen.

Er is een houtkachel en indien nodig kunt u kosteloos gebruik maken van ons hout.
Beneden in de schuur staat de wasmachine. Achter het huis is een droogmolen. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van de droger die beneden staat.

Terrassen

De gîte heeft 2 terrassen. Het betegelde terras voor het huis heeft een tafel met bank en stoelen waar u heerlijk buiten in de zon aan kan ontbijten.
Voor de avondzon hebben we een ander terras aangelegd, ook met een tafel en 4 stoelen, waar u tot de laatste zonnestraal heerlijk van de zonsondergang kan genieten. Vanaf dit terras heeft u een pracht uitzicht over het dal en de Pilat in de verte.


De huurprijs is €695,- per week

Daarnaast is er nog een huis te huur geschikt voor max. 4 personen. U kunt informatie hierover vinden bij Le Casson Bellevue.