Le Casson Bellevue

Het geheel is sfeervol ingericht met goed, modern meubilair en goede bedden.

Eén van de slaapkamers heeft een lit-jumeaux met matrassen van 90×200 en de andere slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden van 90×200.

Voor alle bedden zijn dekbedden beschikbaar. Beddengoed kunt u zelf meenemen. Het is ook mogelijk beddengoed te huren. Prijs op aanvraag.
De totale woonoppervlakte binnen is ongeveer 70 m2. daarnaast is er nog een gedeeltelijk overdekt, sfeervol terras vóór het huis waar ‘s ochtends in de zon ontbeten kan worden.

Le Casson Panoramique is een ruimer huis dat zich in hetzelfde complex bevindt, maar volkomen gescheiden is van Le Casson Bellevue. Meer informatie kunt u vinden bij de aparte vermelding van dit huis.

Voor meerdere gezinnen, die samen op vakantie willen is dit een uitstekende mogelijkheid met elkaar, maar toch gescheiden van één accommodatie gebruik te maken.

De namen van de beide woongedeeltes hebben we gekozen omdat het uitzicht op vele punten van het terrein schitterend is. Ook vanaf de terrassen heeft u een fraai uitzicht.
Daarnaast zijn de huizen gelegen in een absoluut stiltegebied. Voor wie van natuur en rust houdt, is dit een fantastische plek. U bent hier ín de natuur!